seina-iso

Kun Hyvän työelämän pop up -kahvilaa alettiin suunnitella, totesimme että haluamme tilan sisustuksen herättävän mahdollisimman paljon huomiota lyhyelle tapahtumalle. Tilan näkyvin seinäpinta otettiin kokonaan viestinnälliseen käyttöön Smart Wall Paint -tussitaulumaalilla jonka keskelle Green House Effect toi palasen luontoa näyttävän sammalseinän muodossa.

Green House Effectin filosofiana on ennakkoluuloton, innovatiivinen ja rohkea viherkasvien käyttö. Green House Effect toteuttaa sammalseiniä ensimmäisenä Suomessa. Hyvän työelämän pop up caféssa sammalta on hyödynnetty myös näyteikkunassa ja vitriineissä ja se on osoittautunut todelliseksi katseenvangitsijaksi. Sammal on käsitelty niin, että se ei tarvitse kastelua tai erillistä valaistusta. Sammalta voidaan käyttää seinien lisäksi myös kasvi-istutuksissa tai muissa sisustuselementeissä. Sammalseinien odotettu säilyvyysaika on vähintään seitsemän vuotta.

nayteikkuna

Sammalmatto Hyvän työelämän pop up cafén näyteikkunassa

Smart Wall Paint muuttaa kirjoituspinnaksi paitsi seinät, myös pöydät, ovet ja lähes mitkä tahansa pinnat ja hävittää rajoja luovuudelta. Esimerkiksi työntekijä jonka työhuoneesta suurimman osan vievät arkistokaapit sai maalin myötä paljon luovaa pinta-alaa suunnitteluun. Maalia saa läpinäkyvänä ja valkoisena. Hyvän työelämän pop up caféssa seinällä viestitään pop upin ohjelmaa, kahvimenua, tapahtuman hashtagia yms.

Smart-Wall-Paint-puupoydassa

Smart Wall Paint käytössä pöytäpinnassa

Tule ihastelemaan Hyvän työelämän pop up cafén inspiroivaa tilaa. Kahvila on 27.3. asti auki osoitteessa Unioninkatu 25. Tervetuloa!

Leave a comment